(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Salamiomelett

En riktigt krämig omelett med kotivara salami

 

klocka

15

portion
Omelette med Kotivara salami

Ingredienser

4 st ägg
4 msk Crème fraiche
1 msk olivolja (till stekning)
salt och peppar
3 msk Oregano (plockade blad)
12 skivor Kotivara salami
50 g riven lagrad ost
4 st Tomater

Gör så här

  1. Blanda ägg, crème fraiche, salt och peppar i en skål. Vispa lätt med gaffel.
  2. Häll i äggsmeten i oljad stekpanna på medelvärme.
  3. När omeletten börjar bli fast i botten lägger du på färsk oregano, salamiskivor och ost.
  4. Låt steka tills bara ytan är rå. Vik omeletten dubbel, dra av från värmen och låt stå i 5 minuter.
  5. Servera med färska tomater.